paivi

Päivi Harjusalmi
kielten pääopettaja 040 680 3819, to klo 14-15 paivi.harjusalmi(at)linnala.fi

 

Löydät meidät myös täältä:

Kielet, kevätlukukausi 2018

Kielten kurssisuunnittelusta vastaa Päivi Harjusalmi. Enonkosken, Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan kursseista vastaa Eero Korhonen, p. 040 680 3810, eero.korhonen[at]linnala.fi

Haluatko kysyä kielikursseista tai kielitutkinnoista? Esittää kurssitoiveita tai antaa palautetta?

(keskusta-alue), YLEISISTÄ KIELITUTKINNOISTA lisää infoa täällä.

Sinua neuvoo kielten pääopettaja Päivi Harjusalmi, joka vastaa kaikkien kielikurssien suunnittelusta. Puhelin 040 680 3819, s-posti paivi.harjusalmi@linnala.fi, Skype linnalankieltenopettaja. Tervetuloa myös käymään. Ota rohkeasti yhteyttä - neuvonta on sinua varten! Tavattavissa ti 2.1. klo 9-13 ja 14–17 sekä to 4.1. klo 10–13 ja 14–18, sen jälkeen varmimmin torstaisin klo 14–15.

Oppikirjat

Hankitaan itse, jollei kurssin kohdalla ole muuta ilmoitettu.

Ilmoittaudu ennakkoon

Ilmoittaudu ennakkoon ja varmista paikkasi! Mikäli olet ehtinyt maksaa kurssimaksun ja kurssi ei alakaan, maksut palautetaan.

Tule aina ensimmäiselle tunnille

Tule aina ensimmäiselle tunnille saatuasi kurssipaikan riippumatta siitä, montako opiskelijaa kurssille on ilmoittautunut. Toivomme ennakkoilmoittautumista, mutta kurssille saattaa ilmestyä muitakin. Mikäli kurssi ei täytä vaadittua kahdeksan henkilön alarajaa, sen on mahdollista alkaa, mikäli osallistujat haluavat olla mukana korotetuin kurssimaksuin. Tästä sovitaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Kelpaavatko Linnalan kielikurssit muissa oppilaitoksissa?

Kielikurssejamme on hyväksytty suorituksiksi peruskoulusta korkea-asteelle. Tiedustele mahdollisuudesta ensin omasta oppilaitoksestasi ja ilmoita kurssisi opettajalle Linnalaan saavasi siitä suorituksen. Keskustele myös opettajan kanssa mahdollisesta arvioinnista heti kurssin alussa.