Omakuva2

Pauliina Sairanen

Linnalan Kuvataidekoulun vastaava pääopettaja

044 351 1815

pauliina.sairanen(at)linnala.fi

Tavattavissa Kuvataidekoululla päivystystunnilla tiistaisin klo 13-14

Muut yhteydenotot
Linnalan opiston toimistoon:

Sotilaspojankatu 7

57100 SAVONLINNA

015-51 180

Avoinna

ma-to klo 9-16.15, pe klo 9-14

(Poikkeusaukioloajat ks. Linnalassa ajankohtaista)

Kuvataiteet ja muotoilu

Kuvataiteiden ja muotoilun kurssisuunnittelusta vastaa Pauliina Sairanen.

Linnalan Opiston taideaineiden opetus tarjoaa monipuolista kuvataiteen, ilmaisutaiteen ja tanssin opetusta Savonlinnan seudun asukkaille. Aineryhmä tuottaa aktiivisesti Savonlinnan alueen kulttuuripalveluja mm. järjestämällä teatterin, lausunnan ja tanssin yleisöesityksiä sekä kuvataiteen opintoryhmien kevätnäyttelyn.

Taideaineiden opetuksessa pääpaino on opiskelijoiden omakohtaisessa työskentelyssä ja tutustumisessa työskentelytekniikkaan. Työskentelyn ohessa opetus sisältää taiteen teoriaa ja historiaa. Tavoitteena on säännöllinen ja pitkäjänteinen opiskelu ja antoisa vuorovaikutus samanhenkisessä ryhmässä. Kuvataiteessa opetusohjelmassa ovat perinteiset maalaustekniikat mm. öljyväri-, akvarelli-, akryyli- ja ikonimaalaus.

Keramiikassa perinteiset käsinrakennus- ja rakutekniikka ovat kurssitarjonnan keskiössä. Suositut lasinsulatuskurssit sisältyvät opetusohjelmaan edelleen, samoin digivalokuvauksen alkeiskurssi. 
Perinteinen kuvataide- ja käsityöryhmien kevätnäyttely järjestetään vuosittain huhtikuussa opiston tiloissa, jonka lisäksi pyritään esittelemään vuoden aikana valmistuneita teoksia myös erilaisissa pienoisnäyttelyissä Linnalan opiston julkisissa tiloissa.