blank-profile-picture-973460_640

Pirjo Jäntti
seniorityön vastaava
 0440 511 826
 pirjo.jantti(at)linnala.fi

 

blank-profile-picture-973460_640

Marjo-Riikka Tiilikainen
seniorikeskuksen vastaava ohjaaja
 040 680 3831
 marjo-riikka.tiilikainen(at)linnala.fi 

Linnalan seniorikeskus

Pappilankatu 6
57100 Savonlinna
Linnalan seniorikeskus, käynti sisäpihalta.

 

Yhteistyössä

 

 

 

Linnalan Seniorikeskus

 

Linnalan Seniorikeskuksessa järjestämme toimintaa ensisijaisesti eläkeikäisille asiakkaille. Meille voit tulla, vaikka sinulla olisi muistisairaus. Monipuolinen ohjelma innostaa oppimaan uutta, virkistää muistia ja rohkaisee kokeilemaan uusia asioita ja mikä parasta tapaat muita samanlaisessa elämäntilanteessa olevia. Päivittäinen ohjelma suunnitellaan asiakkaiden toivomusten ja tarpeiden pohjalta, joten jokainen päivä on erilainen sisältäen kuitenkin sekä aktiivista toimintaa että levollista yhdessäoloa.

Meillä tarjotaan omatekoista kotiruokaa ja leipomuksia, joiden valmistamiseen pääset osallistumaan. Porukassa ruokakin maistuu paremmalta!

 

Seniorikeskuksen väki Mannilan retkellä

Seniorikeskuksen kotiruokaa


Päivämaksut

Päivämaksu 18 € sisältää ohjelman, aamupalan, lounaan ja päiväkahvin.

Päivämaksu saunoville 23 €.


Ajankohtaista

 

Päivitetty 7.6.2017

Viikko 25

TI   20.6. klo: 9 - 14 kerhopäivä + sauna

TO 22.6. klo: 9 - 14 kerhopäivä ( Minijuhannus)

PE 23.6. Seniorikeskus suljettu!

 

Viikko 26

TI   27.6. klo: 9 - 14 kerhopäivä + sauna

TO 29.6. klo: 9 - 14 kerhopäivä

PE 30.6. Seniorikeskus suljettu!

 

Seniorikeskus suljettu 3.- 30.7.2017

Mukavaa kesää 🙂

 

Palveluopas luettavissa verkossa.


Asiakastarinoita

”Odotan jo seuraavaa käyntikertaa” Unto Pouta

”Minut otettiin halauksen kanssa vastaan Linnalassa, se tuntui hyvältä – on tervetullut olo tänne! –kertoo Unto Pouta, seniorikeskuksen virkeä 87-vuotias asiakas.

Unton elämäntaival alkoi vuonna 1929 Ruskealassa, josta piti kaksi kertaa lähteä karkuun. Evakkotaival vei Isoonkyröön Pohjanmaalle ja sieltä uittotöihin niputtajaksi, aina Kuopioon asti. Uittotöitä tehtiin aamukuudesta iltakymmeneen. Tuli aika pakata tavarat, myydä elukat ja koti löytyikin sitten Savonlinnasta. Olin vuodesta -48 alkaen kaupungin palveluksessa asemakaavapuolella mittamiehenä ja paaluttajana. ”Hirmuinen määrä tullut tehtyä tontteja ja paalutettua taloja”, muistelee Unto työhistoriaansa. ”Vuonna 1989 jäin eläkkeelle.”

”Murheita ei ole elämässä ollut kuin yksi, vaimon lähtö, olin hänen omaishoitajanaan. Juttukaveria aloin kuitenkin kaivata puolen vuoden mökillä olon jälkeen. Minulla on kolme ihanaa lasta ja viisi lastenlasta, ja yksi lapsista ehdottikin minulle Linnalaa. Kävin tutustumassa vuonna 2015 seniorikeskukseen – ja niin siinä kävi, jo torstain käyntikerran jälkeen alan odottaa seuraavaa käyntikertaa, tiistaita!”

Nuorempana Unton harrastuksiin kuului metsässä samoilua, hiihtelyä ja pilkillä käyntiä. Kalastus on edelleen mielipuuhaa. Mökillä riittää tekemistä omena- ja marjasatojen parissa ja halkotalkoissa. Unto kutsui seniorikeskuksen väenkin mökilleen elokuussa, ja retkestä tuli mukava yhteinen elämys.

”Vanhainkodin asukki olisin taikka lasten riesana, jos en pitäisi itseäni virkeänä. Joka aamu pittää lähteä varhain lenkille ja viime keväänä tuli tehtyä yliopistotutkinto: seniorien ruokakurssi kampuksella! Laulan myös paljon, vaikka vähän haikeaa se on, kun tulee muistot mieleen. Luonnossa viihdyn hyvin eikä vapaa-ajan ongelmia ei ole ikinä ollut!”

Unto Pouta tulee seniorikeskukseen ennen muita asiakkaita, jotta saa auttaa ulkotakit pois päältä, – charmikas ja elämänmyönteinen herrasmies nauttii elämästä ja luo hyvää oloa myös ympäristöön.