Kyllä se enkku ois varmaa vaikeempaa jos ei ois Linnalassa oppinu.

 

 

Oona Ranta
Kolmasluokkalainen 

 

Mun mielestä ne oli tosi kivoja ne morning meetingin leikit.

 

 

Enni Ranta
Ekaluokkalainen 

 

Leikkikoulussa parasta on yksilöllisyys, joustavuus ja kodinomaisuus. Lapset voi turvallisesti ja hyvillä mielin jättää hoitoon.

 

 

5v. ja 3v. lasten äiti

Asiakastarinoita

 

Opiskelen kokopäiväisesti ja alussa jännitti jättää lapset useaksi tunniksi hoitoon. Jännitys hälveni kuitenkin pian hoidon alettua. Lapset jäävät mielellään aamuisin leikkikouluun ja yhteistyö henkilökunnan kanssa sujuu loistavasti. On ihanaa, kun voi lähteä luottavaisin mielin opiskelemaan, kun tietää lasten olevan hyvässä hoidossa.

Kahden lapsen äiti, opiskelija

 

Perheemme tytöt ovat olleet Linnalan leikkikoulun hellässä hoidossa taaperoikäisestä koulun alkamiseen saakka. Olemme olleet todella tyytyväisiä kaikkiin hoitoon liittyviin järjestelyihin. Kasvatuksellisista asioista on aina keskusteltu yhdessä ja yhteistyö toiminut moitteettomasti.

Leikkien ja laulujen sekä muun englanninkielisen toiminnan kautta tytöt oppivat jo ennen eskaria mm. värit, numerot, eläimiä ja monia muita sanoja englanniksi. Nämä tiedot ja taidot ovat tehneet englannin opiskelusta koulussakin mieluisaa ja helppoa.

Pienessä esikouluryhmässä lapset oppivat koulussa tarvittavia taitoja viittaamisesta oman ruokatarjottimen kantamiseen sekä lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen perusteisiin. Erityisen mukavaa oli erilaisten oppimisympäristöjen hyödyntäminen. Eskarit retkeilivät paljon esimerkiksi kirjastossa ja lähimetsissä.

Ilmapiiri Linnalan leikkikoulussa on ollut aina lämmin - kiitos sydämellisen henkilökunnan. Pienessä ryhmässä lapset ovat saaneet yksilöllistä huomiota ja rauhalliset puitteet harjoitella yhdessä muiden kanssa toimimista. Pidän myös eri ikäisten lasten tiivistä yhdessäoloa antoisana kasvun ja kehityksen kannalta.

Elina Ranta
Opettajaopiskelija

 

 

 

Hienoa, että lapsemme voi saada hoitopäivän aikana Linnalan pianonsoitonopettajan opetusta. 
Parasta on ystävälliset, työlleen omistautuneet työntekijät, jotka ottavat jokaisen lapsen erityistarpeet huomioon.
Positiivista on joustavat hoitoajat ja mukavan pieni ryhmä. 
 
 
 

DI-äiti 33v. ja DI-isä 34v.