Kaikille avoimet retket > ks. linkki vieressä!

Päivitetty 04.10.2017

Järjestettävistä retkistä ilmoitetaan tällä sivulla ja Linnalan palstalla Itä-Savossa.


RETKIARKISTO


Retki Oronmyllyn kesäteatteriin

ma 14.8.2017 Riemuvaurio -näytelmään. Retken hinta sisälsi matkan, teatterilipun, ruokailun ja väliaikakahvin. Matkanjohtajana Pirjo Jäntti.


Retki: Virkistyspäevä Järvisydämessä

ma 29.5.2017 klo 9-15

Ohjelmassa ötmäkät tervetulokahveet ja vaihtoehtoisesti kaksi aktiviteettia, joko nuotioretki erätulille tahikka järvikylpylän tarjoamat palvelut, jonka jälkeen ruokailu ravintola Piikatytössä. Matkanjohtajana Pirjo Jäntti.


Kurkistuksia kotiseutuun - kartanoita ja kahakoita Kustaa III:n valtakunnan rajoilta

la 20.5.2017 klo 9-16
Päivän retkellä tutustuttiin mielenkiintoisiin vähemmän tunnettuisiin kohteisiin ja perinnekulttuuriin. Tutustumiskohteina mm. Laitaatsalmen meritaistelut, Parkumäen muistomerkki sekä mm. Rouhialan ja Mönkkölän kartanot. Hinta sis. bussimatkan, lounaan ja päiväkahvin sekä opastukset retkellä ja kohteissa. Yhteistyössä: Savonlinnan Oppaat ry, Pyhän Olavin kilta ry ja Linnalan opisto.


Pilkkikisat

ke 29.3.2017 klo 8.45–15

Savonranta, Kokkolahden kota. Osallistumismaksu sis. linja-autokuljetuksen, lounaan, täytekakkukahvit sekä pilkkikisat tai vaihtoehtoisesti muuta ohjattua toimintaa esim. bingoa ja tietokilpailua. Yhteistyössä: Linnalan Vapaaehtoistyö ja Tosikokit akkoineen.


Retki Radion Sinfoniaorkesterin konserttiin Mikkeliin 

ti 20.12.2016 klo 16.30-22.30.

Linnalan opisto järjesti retken Radion Sinfoniaorkesterin konserttiin Mikkeliin Konserttitalo Mikaeliin. Radion Sinfoniaorkesteria johti kapellimestari Hannu Lintu, viulusolistina Pekka Kuusisto. Ohjelmassa Sibelius: Satu, Hillborg: Viulukonsertto, Dvorak: Sinfonia nro 9 Uudesta maailmasta.  Teosesittelyt Kuuntelemme klassista – Linnalan lyhytkurssilla. Matkanjohtajana musiikinopettaja Maija Keskinen.


Teatteriretki Mikkeliin

ma 3.10.2016 klo 16.45

Näytelmä Kiviä taskussa. Rooleissa Mika Nuojua ja Martti Suosalo. Hinta sisältää matkan, pääsylipun ja väliaikakahvit.


Tapahtuma Kokkolahden kodalla Savonrannalla

ke 31.8.2016 klo 9-17.

Rantaongintakisat klo 10-12, ulkoliikuntaa ja pelejä, rantakala ja täytekakkukahvit. Iltapäivätanssit elävän musiikin tahdissa. Järjestäjinä Yhdessä mukana -projekti, Linnalan omaishoitotuki ja Tosikokit/Kapusta-ukot akkoineen.


Retki Oronmyllyn kesäteatteriin

to 11.8.2016 klo 15.15- 21.40.

Oronmyllyn kesäteatteri esitti Kodittomat- näytelmän. Hinta sis. matkan, pääsylipun, ruokailun (klo 16.30) ja väliaikakahvin. Matkanjohtajana Pirjo Jäntti.


Kurkistuksia kotiseutuun! -retki

la 21.5.2016 klo 9-16.

Päivän retkellä tutustuttiin mielenkiintoisiin vähemmän tunnettuisiin kohteisiin ja perinnekulttuuriin. Tutustumiskohteina mm. Kallunmäki, Anttolan kuppikivi, Kerimäen Salpalinja, Punkaharju ja Joel Lehtosen Putkinotko. Hinta sis. bussimatkan, lounaan Herttuassa, päiväkahvin Putkinotkossa sekä opastukset retkellä ja kohteissa. Yhteistyössä Linnalan opisto, Savonlinnan Oppaat ry ja Pyhän Olavin Kilta ry.


Kevätretki Kokkolahden kodalle Savonrannalle

ke 6.4.2016 klo 8.45-15.

Pilkkikisat, ohjattua ulkoliikuntaa, makkaranpaistoa (1 €), bingoa ja karaokea. Osallistumismaksu sis. linja-automatkan, keittolounaan ja kakkukahvit. Järj. Yhdessä mukana -projekti, Linnalan omaishoitotuki ja Tosikokit/Kapusta-ukot akkoineen.


Retki Valamon luostariin!

pe 18.3.2016 klo 9-17:30.

Tutustuimme opastettuun Mestarin jälki ll -näyttelyyn. Kahvit Valamossa ja lounas, ravintola Kyläpääskyssä Heinäveden keskustassa. Hinta sis. matkan pääsylipun, lounaan ja kahvin. Matkanjohtajana Pirjo Jäntti.