Janna Uskali

Oppisopimusopiskelija

 janna.uskali@linnalannuoret.fi

Haka-alueen Nuokkari

 Kämmekänkatu 2

57220 Savonlinna.

Nuorisotilatoiminta kevätkaudella 2018

 

Haka-alueen Nuokkari

Haka-alueen nuorisotila löytyy osoitteesta Kämmekänkatu 2. Avoinna nuorisotila on ma – to klo 15.00-20.00, tämän lisäksi joka toinen pe on nuorten ”The Yökahvila”.

Nuorisotilalle voit tulla pelaamaan biljardia, pingistä, erilaisia lauta- ja korttipelejä, videopelejä. Meillä on myös kävijöillemme käytössä tietokone sekä skannaus ja tulostus mahdollisuus, joten läksytkin hoituvat kädenkäänteessä.

Nuorisotilalle voit tulla myös muuten vaan viettämään kavereiden kanssa aikaa, juttelemaan nuorisotyöntekijän kanssa, juoda kahvia tai vaikkapa kokkailla.

Me noudatamme nollatoleranssia kaikenlaisen kiusaamisen tai syrjinnän suhteen, tilamme ja kaikki toimintamme ovat monikulttuurisia sekä kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisiä. Kaikki tilamme ovat päihteettömiä. 

Järjestämme nuorisotilallamme myös erilaisia teemailtoja. Nuori haluamme, että sinä olet kehittämässä toimintoja ja tekemässä niistä nuorten näköisiä. Tule siis Linnalan Nuorten monipuolisiin toimintoihin mukaan ja kerro niistä myös kavereillesi.

"The Yökahvila"

Nuorten "The Yökahvila" on avoinna 13-29 -vuotiaille Hakan nuorisotilalla, os. Kämmekänkatu 2.

12.1.2018 alkaen avoinna klo 18.00 - 22.00 joka toinen perjantai (parillinen viikko).

Tervetuloa!

 

Löydät meidät somesta #linnalannuoret #setlementti