Olisitko Sinä Linnalan uusi johtaja?

Savonlinnassa, joka on kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä, toimii setlementtitaustainen yhdistys Linnala. Laajan opistotoiminnan lisäksi toimimme lapsi-, nuoriso- ja vanhustyön alueilla. Linnalan toiminnan idea on rakentaa siltoja ihmiseltä ihmiselle. Olemme vahva ja vaikuttava seudullinen toimija. Vuosibudjettimme on n. 1.6 Milj. € ja henkilötyövuosia tehdään 45.

Nykyisen johtajan jäädessä eläkkeelle, haemme rehtoria/toiminnanjohtajaa luotsaamaan Linnalaa eteenpäin. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja kansalaisopiston rehtorin kelpoisuutta. Arvostamme laaja-alaista kasvatus- ja koulutusalan tuntemusta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia verkostoissa sekä näyttöä johtamisesta, strategisesta osaamisesta ja kehittämistyöstä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluettelon pyydämme toimittamaan viimeistään 21.4. klo 16 osoitteella Linnalan Setlementti ry:n hallitus, Sotilaspojankatu 7, 57100 SAVONLINNA tai sähköpostilla hannu.kurki@savut.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen pj. Hannu Kurki, 044 358 3820.