IMG_1601_netti

LOMAKKEET

Palkantilauslomake Excel työkirja
Matkalaskulomake Excel työkirja
Matkakorvaus PDF
TES 2018 yksityinen opetusala PDF
Työterveyshuolto PDF
Työterveyshuolto, Chat PDF
Työterveyshuolto, Chat PDF
Yksilöopetukseen ilmoittautuminen PDF

HELLEWI

Hellewin kirjautumislinkki löytyy sivuston alareunasta oikealta


1_netti

Linnalan opiston tuntiopettajan ohjeita

Tarkemmat ohjeet jaetaan tuntiopettajille henkilökohtaisesti.

SISÄINEN TIEDOTTAMINEN

Lukuvuoden alkaessa opettajalle toimitetaan tietopaketti, joka sisältää päivitetyn perusinfon, työsopimuksen, päiväkirjat ja tarvittaessa palkantilaus- ja matkalaskulomakkeita. Muu sisäinen tiedottaminen hoidetaan sähköpostitse ja tarvittaessa postin kautta. Kiireellinen viestintä hoidetaan tekstiviestillä tai puhelimella.

TYÖSUHDEASIOITA

Linnalan Setlementti ry noudattaa Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Työnantajan on lain mukaan vaadittava rikostaustaote nähtäväksi, jos työtehtävään olennaisesti kuuluu työskentelyä alaikäisten kanssa. Otteen voit tilata netistä: oikeusrekisterikeskus.fi > lomakkeet > linkki Rikosrekisterihakemus: Lasten kanssa työskentely > välilehti Oikeusrekisterikeskus. Tai pyydä Linnalan toimistosta tilauslomake, jonka voit jättää toimiston postitettavaksi.

KURSSEIHIN LIITTYVIÄ KÄYTÄNTÖJÄ

Opiston julkinen tietosuojaseloste löytyy nettisivuilta linnala.fi > Yleiset > tietosuojaseloste sekä paperiversiona toimistosta.

Hellewi-kurssihallinto-ohjelma: Tunnukset pyytämällä voit käyttää Hellewiä omalta koneeltasi, tabletilta tai mobiilista.

Päiväkirjat: toimisto valmistelee ja toimittaa päiväkirjat opettajille ennen kurssin alkua postitse tai mikäli sinulla on sisäinen postilaatikko toimistossa, laitetaan posti siihen. Päiväkirja on kaksisivuinen, ja siihen liittyvän kansilehden (opiskelijaluettelon) saat mahdollisimman lähellä kurssin alkamista pyytämällä sen toimistosta. Suosittelemme Hellewistä löytyvää sähköistä päiväkirjaa, kysy neuvoa toimistosta! Lopullinen päiväkirja palautetaan heti kurssin päätyttyä toimistoon.

Kurkistuskuukausi on ’avoimet ovet’ -mahdollisuus kaikille kiinnostuneille tutustua ennakkoon Linnalan opetukseen. Ryhmäopetukseen voi tutustua maksutta kuukauden aikana yhteensä kaksi käyntikertaa, molemmat eri kurssille. Kurkistusmahdollisuus ei koske seuraavia ryhmiä: Linnalan kuvataidekoulun Piipero-ryhmät, lapsi- ja nuorisokuorot, 1-4 kokoontumiskerran lyhytkurssit, SpaCasinon vesijumpat, kertamaksulliset liikuntaryhmät, yksilöopetus. Asiakas ilmoittautuu opettajalle tunnin alussa. Merkitse kurkistajat päiväkirjaan.