Soili Poikela

omaishoitotuki, vapaaehtoistyö, ystäväntupatoiminta

 0440 511 826

soili.poikela(at)linnala.fi

(Pirjo Jäntti Leskinen vuorotteluvapaalla 1.9.2021-28.2.2022)

Päivitetty 7.2.2017

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt - tervetuloa mukaan toimintaan! Ystäväntuvissa, ystäväpalvelussa ja seniorityössä esim. tiistaipiirissä tarvitaan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Vapaaehtoistoiminnan kursseja järjestetään yhteistyössä eri tahojen kanssa. Kursseista ilmoitetaan erikseen mm. Itä-Savossa Linnalan palstalla.

Vapaaehtoisten ohjaaminen, jaksamisen tukeminen ja toimintatapojen ideointi kordinoidaan yhteistyössä Linnalan omaishoitotuen työntekijän kanssa.

Tiistaipiiri

Vapaaehtoisten maksuton käsityöpiiri. Tervetuloa myös uudet osallistujat! Kokoontumisten yhteydessä tarjotaan iltapäiväkahvit. Tiistaipiiri on ryhmä, jossa vapaaehtoiset käsityönharrastajat valmistavat tuotteita, joiden myyntituotto käytetään seniorityön hyväksi. Tuotteita voi ostaa Linnalan seniorikeskuksesta. Materiaalit ja tarvikkeet seniorityön kustantamia.

Tosikokit

Tosikokit ovat äijäryhmä, joka kokoontuu Linnalan opetuskeittiössä. Ryhmässä valmistetaan yhdessä ruokaa, leivotaan ja 'parannetaan maailmaa'. Ryhmä tekee myös vapaaehtoistyötä tarjoten osaamistaan Linnalan eri tapahtumissa.


Yhteistyössä