Pirjo Jäntti

omaishoitotuki, vapaaehtoistyö, ystäväntupa toiminta, seniorityön vastaava

 0440 511 826

 pirjo.jantti(at)linnala.fi

Päivitetty 7.2.2017

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt, tervetuloa mukaan toimintaan. Ystäväntuvissa, ystäväpalvelussa ja seniorityössä esim. tiistaipiirissä tarvitaan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Vapaaehtoistoiminnan kursseja järjestetään yhteistyössä eri tahojen kanssa. Kursseista ilmoitetaan erikseen mm. Itä-Savossa Linnalan palstalla.

Vapaaehtoisten ohjaaminen, jaksamisen tukeminen ja toimintatapojen ideointi kordinoidaan yhteistyössä Linnalan omaishoitotuen työntekijän kanssa.

Tiistaipiiri

Vapaaehtoisten maksuton käsityöpiiri. Tervetuloa myös uudet osallistujat! Kokoontumisten yhteydessä tarjotaan iltapäiväkahvit. Tiistaipiiri on ryhmä, jossa vapaaehtoiset käsityönharrastajat valmistavat tuotteita, joiden myyntituotto käytetään seniorityön hyväksi. Tuotteita voi ostaa Linnalan seniorikeskuksesta. Materiaalit ja tarvikkeet seniorityön kustantamia.


Yhteistyössä


Menneet koulutukset:


Turvallisuuskoulutus seniori-ikäisille vapaaehtoisillesyyskaudella 2016, kokoontumiset seniorikeskuksessa. Maksuton kurssi. Kouluttajana YTM Petteri Suominen. Kurssille on ollut ennakkoilmoittautuminen. Yhteistyössä Setlementtiliiton Yhdessä mukana -projekti ja Linnalan omaishoito- ja vapaaehtoistyö. Koulutuksen sisältö: Itsensä suojaaminen, Paloturvallisuus, alkusammutus Etelä-Savon pelastuslaitos, Tietoturvallisuus, Arjen turvallisuus, Yleiset ensiavun ohjeet ja Mielen hyvinvointi.